::  Startsida

Presentation

Körer & teater

Repertoar

Ljudspår

Filmer

Omdömen

Detta ingår

Kontakta mig

Länkar

solist


Presentation
Jag är en glad sångerska som sjungit och komponerat sedan jag var liten. Jag har tagit flera års sånglektioner, pianolektioner, sjungit i: kvartett, oktett, showgrupp, flertalet körer (bl.a. Musikskolans gymnasiekör), sångkurser, band, talangjakter och musikteatrar. Vidare har jag även spelat in en jingel för Radio Rix och varit speaker i flera spotar för Expressen och TV4 Bergslagen - för vilka jag även sjungit solo a cappella i direktsändning. Jag har sjungit solo i allt ovanstående och på bröllop, fester, festivaler, högtider, dop och begravningar.

Jag arbetar också som Dramapedagog på deltid.

Nämnas kan också att jag skrivit manus till en musikal och två teateruppsättningar vilka jag även regisserat och satt upp till föreställningar. Jag bor i Västerås och blev tärna i uttagningen till Västerås Lucia 1992 och har tävlat i Fröken Sverige -92 och -93.

Citat
Solosång - www.solist.se
E-post info@solist.se
.ADMIN.Snabblänkar: Lämna information Presentation Körer & teater Repertoar Ljudspår Filmer Omdömen Detta ingår Kontakta mig Länkar Bröllop Dop Begravning Priser MP3 Woolcraft 2022-08-19