::  Startsida

Presentation

Körer & teater

Repertoar

Ljudspår

Filmer

Omdömen

Detta ingår

Kontakta mig

Länkar

solist


Bröllopsrelaterade länkar

Eftersom de flesta av mina uppdrag är just för bröllop, vill jag dela med mig av de bröllopssidor som jag funnit.
Länk Beskrivning
www.brollopstorget.se En väldigt populär sajt för giftaslystna. Här hittar du allt om bröllop. Här även en av några länkar om tips på min sång: www.brollopstorget.se/Forum-1-3/m1404347.html och en till : ) www.brollopstorget.se/Forum-1-3/m1191872.html
www.brudobrollop.se Mera om bröllop.
www.brollopsguiden.se Ännu mer om bröllop.
www.mitt-brollop.se Bröllopsmässan den 15 januari 2006 på Elite Stadshotellet i Västerås blev mycket uppskattad. Den återkommer varje år.
www.nygifta.nu Ännu en sida om bröllop.
www.ovakul.se Mitt eget kulturella företag med flera verksamheter.Övriga länkar

Det finns många bra hemsidor på nätet. Här kommer några godbitar.
Länk Beskrivning
www.brodernaslut.com/ Bröderna slut ! Kan varmt rekommendera dessa goa gubbar. Ett originellt & komiskt band från Sura! En riktig vitaminkick och glädjekur för själ och hjärta. Man ler hela tiden och kan inte sitta still : )
www.woolcraft.net Här hittar du min mans senaste lilla projekt.
www.gastrogate.com Här hittar du dagens lunch, kvällens middagar och bokar festvåningar bl.a.
www.svenskakyrkan.se Mycket bra information om hur det går till i kyrkan t.ex. vid begravning, vigsel och dop.
www.vasteras.elite.se/ På Elite Stadshotell i Västerås kan man tillbringa bröllopsnatten. Här hålls också Bröllopsmässor varje år.
www.DjNova.se Party party!!! Diskjockey, Remixer och Producent. Att anlita till festen.
www.lennart.info.se Duktig pianist som jag samarbetar med.
www.hotelscheele.nu/ Jag säger bara Suite 2000. En otroligt lyxig svit att tillbringa bröllopsnatten i med jacuzzi och bastu bl.a.
groups.msn.com/vendela En vacker och gripande sida om livet & döden.
www.sos-barnbyar.se Tillsammans med mina två barn hjälper jag ett föräldralöst barn. Jag känner mig så priviligierad att vi kan hjälpa till så lätt och det gör allas våra liv rikare. "Om alla blev faddrar så skulle alla bli lyckliga." För varje barn man hjälper så blir minst 10 människor också hjälpta.
www.bellezzia.com Tyvärr fick inte Cissis barn behålla sin mamma. Pröva denna adress om länken inte fungerar: bellezzia.se/cissi/ eller denna: cicilia.blogdog.se/blog.html?start=10
www.nyckelharpa.nu Jag har fått en ny passion och det är att spela nyckelharpa. Jag har en önskan att i framtiden kunna använda mitt nyckelharpsspel som ackompanjemang till min solosång vid önskemål. Min duktiga nyckelharpsbyggare heter Janne Eriksson och bor i Strängnäs.
lavendla.se/begravningsbyra-vasteras/ En ny samarbetspartner speciellt för de som har svårt att ta sig till begravningsbyrån.


Citat
Solosång - www.solist.se
E-post info@solist.se
.ADMIN.Snabblänkar: Lämna information Presentation Körer & teater Repertoar Ljudspår Filmer Omdömen Detta ingår Kontakta mig Länkar Bröllop Dop Begravning Priser MP3 Woolcraft 2022-08-19