::  Startsida

Presentation

Körer & teater

Repertoar

Ljudspår

Filmer

Omdömen

Detta ingår

Kontakta mig

Länkar

solist


Detta ingårJag sjunger oftast a cappella och det blir jättefint och om ni vill ha ackompanjemang till så går det också bra. Jag samarbetar med flera på olika instrument. Däribland flöjt, fiol, piano och gitarr.

Det mesta arbetet ligger före själva uppträdandet med framtagning av visor, träning, eventuell extra träning med ackompanjatör samt planerande kontakter med er, vigselförrättare och eventuell ackompanjatör. Sedan kommer genrep och själva framförandet.

Om ni vill lyssna på visorna ni valt så kan vi träffas i en närliggande kyrka eller mot ersättning och överenskommelse på annat ställe.

Det finns en repertoar men om ni vill ha någon annan visa så brukar jag kunna fixa det också. Om resmålet ligger utanför Västerås tillkommer reseersättning. Kontakta mig gärna om ni har frågor och vill ha information om priser.


Citat
Solosång - www.solist.se
E-post info@solist.se
.ADMIN.Snabblänkar: Lämna information Presentation Körer & teater Repertoar Ljudspår Filmer Omdömen Detta ingår Kontakta mig Länkar Bröllop Dop Begravning Priser MP3 Woolcraft 2022-08-19